Home > Производи > Машини за дупчење на нафта > Лифтови и лизгања > Специјални алати API 7K Security Clamp Type MP
  • Специјални алати API 7K Security Clamp Type MP
  • Специјални алати API 7K Security Clamp Type MP
  • Специјални алати API 7K Security Clamp Type MP
  • Специјални алати API 7K Security Clamp Type MP

Специјални алати API 7K Security Clamp Type MP

$480 - /Set/Sets
  • Опис на производот
Overview
Атрибути на производо...

Модел бр.MP

БрендЈау

ConditionNew

Warranty1.5 Years

Applicable IndustriesEnergy & Mining

Local Service LocationEgypt, Indonesia, Pakistan, India, Mexico, Malaysia, Uae, Kazakhstan, Ukraine, Kyrgyzstan, Nigeria, Uzbekistan

Showroom LocationEgypt, Uae, Uzbekistan

Video Outgoing-inspectionProvided

Machinery Test ReportProvided

Marketing TypeNew Product 2020

Place Of OriginJiangsu, China

Brand NameYaou

TypeDrilling Rigs

Machine TypeDrilling Tool

CertificationApi

MaterialCarbon Steel

Processing TypeCasting

UseWell Drilling

Способност за набавка...

ПакувањеСтандардни пакети

Продуктивност50

ТранспортOcean,Land,Air,Express

Место на потеклоКина

Способност за снабдување50

СертификатAPI

HS код8431431000

ПортShanghai,Shanghai,Shanghai

Начин на плаќањеL/C,T/T,D/P,D/A

ИнкотермFOB,CFR,CIF,EXW

Пакување и испорака
Продажни единици:
Set/Sets
Тип на пакет:
Стандардни пакети
Пример за слика:
Опис на производот

Skype: Yaoutrade2


API 7K Security Click Type MP-S

Safety Clamp Safety Slips 2


Безбедносни стеги од типот MP се неопходни алатки за ракување со вежбачки јаки, црвенини цевки и мали цевки за рамо. Тие би можеле да прилагодат цевки со различни големини со промена на количината на врски со ланец. Тие се дизајнирани и произведени според API Spec 7K.

Model

Size Range (in)

Total Number of links

MP-S

27/8-41/8

7

4-5

8

MP-R

41/2-55/8

7

51/2-7

8

63/4-81/4

9

8-91/4

10

91/4-101/2

11

MP-M

101/2-111/2

12

111/2-121/2

13

121/2-135/8

14

135/8-143/4

15

143/4-157/8

16

MP-L

157/8-17

17

17-181/2

18

181/8-193/8

19

MP-XL

193/8-203/8

19

203/8-211/2

20

21-225/8

21

225/8-233/4

22

233/4-247/8

23

247/8-26

24

26-271/8

25

293/8-301/2

28







































Safety Clamp Safety Slips 6 JpgSafety Clamp 05

Информации за компанијата

Rugao You Inport & Export Co. Ltd е основана во 2004 година, што беше меѓу најраните трговски компании кои се силно поддржани од Министерството за надворешна трговија и економска соработка.

Во текот на изминатите десет години, нашата компанија веќе воспостави длабока стратешка врска со домашните добавувачи кои се специфицираат во опрема за дупчење на нафта и станаа добавувач на највисоко ниво на некои добро познати големи или средни суеви, како што се CNPC и Sinopec. Производите направени од нашата компанија се извезуваат во Европа, Америка, Блискиот исток, Северна Африка и Југоисточна Азија и други региони, заради кои, уживаме во широко распространети пофалби кај клиентите дома и во странство. Нашите главно производи: делови за дупчење, опрема за дупчење, систем за цврста контрола, опрема за добро, алатки за риболов, алатки за цементирање. Сите продукции се во рамките на стандардот на API и овластени со ISO9001 : 2000.

Нашата компанија главно се занимава со хардверски алатки, комбинирани алатки, електрични алатки, специјални алатки за нафта, машини за обработка на метали и опрема за дупчење на нафта. Плери за дијагонално сечење , цевки за вежбање со масло , алатки за дупчење , Компанијата обезбедува различни центрифугални пумпи, хемиски пумпи, пумпи за завртки, пумпи за засилување, пумпи за постојан притисок на променлива фреквенција, пумпи за хидроероводородни киселини, пумпи за тестирање, итн. и има воспоставено долгорочни и стабилни кооперативни односи со многу трговци на мало. Rugao Yaou Import & Export Co. Ltd ја освои довербата на нашите клиенти со принципот на карактеристики на операција со повеќе разновидност и мал профит и брз обрт. Уживајте во висока позиција кај потрошувачите.

Drill

Пакување и испорака

Според обемот и тежината на барањата за производи и извоз, обезбедете повеќеслојни кутии и пакување на железо кутии.

Транспортот се заснова на клиенти во различни региони користејќи пареа, железнички, патни и воздушни превоз.

Global Logistics

Најчесто поставувани прашања

П1. Како да добиете точна понуда?
А1: Клиентот треба да ги обезбеди поврзаните технички барања, цртежи, слики, индустриски напон, планирано излез,
П2. Што ако ја користам оваа машина за прв пат и не знам ништо за тоа?
А2: Ние ќе ги натераме нашите инженери да ве научат како да го управувате, можете само да нè информирате некои детали за производот што ви треба, тогаш можеме да го прилагодиме како ваша посебна нарачка.
П3. Како прави вашата фабрика во однос на контролата на квалитетот?
А3: Го сметавме квалитетот како приоритет. Ние секогаш придаваме големо значење на контролата на квалитетот од самиот почеток до самиот крај, така што нашиот печат може да одговара на сите CE и ISO стандардот исто така построг стандард.
Q4. Што е со вашето време на испорака?
А4: Општо, ќе бидат потребни 35 работни дена по приемот на исплатата на депозитот. Специфичното време на испорака зависи од предметите и количината на вашата нарачка. Понекогаш имаме стандардни машини на залиха.
П5. Кој е периодот на гарант на машината?
А5: Можеме да обезбедиме гаранција од 1 година за нашите машини, можеме да испратиме инженер на место на клиентот ако е проблем со голем квалитет. Можеме да обезбедиме Интернет или услуга за повикување во секое време.
П6. Услуга по продажба
А6: 1. Инсталација: Бесплатна инсталација и пуштање во употреба, патниот трошок е на странски клиент. (Вклучувајќи тркалезен билет и
Трошоци за сместување)
2. Обука за персонал: Нашите инженери ќе им дадат на вашите вработени бесплатна обука за машини кога ќе дојдат во вашата компанија да ги соберат машините и да ја поздрават нашата фабрика за да научат како да работат со нашата машина

....

Категории на производи : Машини за дупчење на нафта > Лифтови и лизгања

Преглед на компанијата

Rugao Yaou Import & Export Co. Ltd е основана во 2004 година, што беше меѓу најраните трговски компании кои се силно поддржани од Министерството за надворешна трговија и економска соработка.

Во текот на изминатите десет години, нашата компанија веќе воспостави длабока стратешка врска со домашните добавувачи кои се специфицираат во опрема за дупчење на нафта и станаа добавувач на највисоко ниво на некои добро познати големи или средни суеви, како што се CNPC и Sinopec. Нашата компанија исто така работи со хардверски алатки и има воспоставено долгорочни и стабилни кооперативни односи со многу трговци на мало. Rugao Yaou Import & Export Co. Ltd ја освои довербата на нашите клиенти со принципот на карактеристики на операција со повеќе разновидност и мал профит и брз обрт. Уживајте во висока позиција кај потрошувачите. Производите направени од нашата компанија се извезуваат во Европа, Америка, Блискиот исток, Северна Африка и Југоисточна Азија и други региони, заради што, уживаме во широко распространети пофалби кај клиентите дома и во странство. Нашите главно производи: делови за дупчење, опрема за дупчење, систем за цврста контрола, опрема за добро, алатки за риболов, алатки за цементирање. Сите продукции се во рамките на стандардот на API и овластени со ISO9001 : 2000.

Фотографии на компанијата
Сертификација на производство
Home > Производи > Машини за дупчење на нафта > Лифтови и лизгања > Специјални алати API 7K Security Clamp Type MP
Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *До:
    Mr. cnntyaou
  • *Е-пошта:
  • *Порака:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
Испрати Испраќам барање
*
*

Дома

Product

Phone

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати