Home > Производи > Машини за дупчење на нафта > Лифтови и лизгања > АПИ висококвалитетно нафтено поле за полирање со пијалаци

АПИ висококвалитетно нафтено поле за полирање со пијалаци

$250 - 350 /Set/Sets
Начин на плаќање:
L/C,T/T
Мин. Со цел:
1 Set/Sets
Транспорт:
Ocean
Порт:
China Port
Share:
  • Опис на производот
Overview
Атрибути на производо...

Place Of OriginJiangsu, China

MaterialCarbon Steel

Processing TypeCasting

СертификацијаApi

Machine TypeDrilling Tool

UseWell Drilling

TypeSucker Rod

Brand NameYaou

Drilling Diameter5/8,3/4,,78.1,1 1/8,1 1/4,1 1/2

Способност за набавка...

ПакувањеДрвени случаи за лифтови со високо квалитетни нафтени полиња со нафта, полиран со пијалаци

ТранспортOcean

Место на потеклоКина

Способност за снабдување500 Set/Sets per Month

ПортChina Port

Начин на плаќањеL/C,T/T

Пакување и испорака
Продажни единици:
Set/Sets
Тип на пакет:
Дрвени случаи за лифтови со високо квалитетни нафтени полиња со нафта, полиран со пијалаци
Опис на производот

SRE Series Sucker Rod Elevoft е составен од лифт -каросери и прачки плочи, кои овозможуваат брзо конвертирање на јон на телото на лифтот во различна големина на шипка или цевка. Дополнително заштеда се реализира затоа што работните плочи можат да се заменат наместо да се замени целиот лифт. Основниот дизајн на лифт обезбедува одлична рамнотежа и не-навалување перформанси. Голем пристап до предните и задните лостови за ослободување гарантира лесно, безбедно заклучување и отклучување. Тие се распространети и произведени според API SPEC 8C-спецификација за опрема за дупчење и производство на дигање.


1.Модел: SRE20 / SRE25

2.Секерските лифтови за шипка се алатки за кревање за ракување со шипки за пијавки.

3. ОБЕЗБЕДУВАЕ: 20ТОН / 25ТОНИ.

4.Приментирачки дијаметар на тубуларна: 1/2 ~ 11/2 инчи.

5.standard: Лифтовите се дизајнирани и произведени според API Spec 8A-/8CSpecification за опрема за дупчење и производство на кревање.

6. Спецификација: 1/2,5/8,3/4,7/8 (SRE20), 1,1,1/8,1 1/4 (SRE20), 1 1/2 (SRE20), 5/8 , 3/4,7/8,1 (SRE25)


Детали се специфицираат како подолу:

Rod size(in)

 Dia of Bore(mm)

Max load(tons)

Weight(kg)

1/2~5/8

19

20

12

5/8~3/4

23

3/4~7/8

26

7/8~1

30

1~11/8

32

11/4

35

11/2

41

5/8~3/4

23

25

30

17

3/4~7/8

26

7/8~1

30

Пакување и испорака

Нашата компанија главно се занимава со хардверски алатки, комбинирани алатки, електрични алатки, специјални алатки за нафта, машини за обработка на метали и опрема за дупчење на нафта. Дијагонално сечење на клепки , цевки за вежбање нафта , алатки за дупчење , дизел мотор итн. Нашите компании за хардверски алатки и има воспоставено долгорочни и стабилни кооперативни односи со многу трговци на мало. Rugao Yaou Import & Export Co. Ltd ја освои довербата на нашите клиенти со принципот на карактеристики на операција со повеќе разновидност и мал профит и брз обрт. Уживајте во висока позиција кај потрошувачите.

Информации за компанијата

Rugao Yaou Import and Export Trade Co.,Ltd is an international integrative Corporation in oil/gas drilling industry ,combined with sales,service and technical consult.its was founded in 2002 with expression of passion,professional and advance.As a fresh power, Ние влијаеме и ја туркаме опремата за добро нафта во Кина за проширување и сервисирање на светскиот пазар

Нашиот обем на снабдување ги опфати повеќето производи на дупчење и услуга за нафта/гас: лажица за дупчење на нафта/работна работничка, резервни делови на лажица, алатки за ракување со вежбање, алатки за спуштање. алатки, алатки за производство на нафта и сл., Како и додатоци. Ние регулираме дека секој производ што го доставува до нафтеното поле мора да биде во согласност со најновиот API и ISO стандард, од производство до инспекција до транспорт, Ругао Јау има многу техничари за да го надгледува и контролира квалитетот, Пакување и пратка и повратни информации сите информации до клиентите на тој прв пат.

Во меѓувреме, Ругао Јау е задоволство да ги поддржува технолошките совети и предлогот на нафтените полиња и фабриките. Помеѓу Кина и другите земји. Ние веруваме дека комуникацијата е регрес на нашата инспирација.

Врз основа на системот за индустрија за нафтени машини за брзо развивање на Кина, Rugao Yaou Import and Export Co. Co., Ltd веќе воспостави стабилна и целосна регрес мрежа. Ние се стекнавме со блиски односи и приоритет од многу моќни производители. Оваа очигледна предност нè прави секогаш може да обезбеди конкурентна цена, технологија и испорака.

Ругао Јау е мост. Поврзете ја Кина со светот

Нашите услуги

Ние сме посветени да ја изградиме компанијата во меѓународен снабдувач на опрема за нафта од прва класа и топло добредојдени деловни партнери дома и во странство за заедничко работење во различни области за реализирање на меѓусебни придобивки и заеднички развој.

Би било наше задоволство да започнеме деловни односи со вас и да ги снабдуваме со нашите квалитетни производи, како професионален производител, би сакал да ги воведам нашите производи со вас и да ви понудам понуда

1. Ние сме професионален снабдувач на опрема за нафта во руда од Кина од 10 години .

2. Резервна копија вешто и искусен тим за продажба ќе ви помогне да добиете ефикасно решение.

3. Имаме своја логистичка компанија и тоа може да ја гарантира услугата по продажбата

Rugao Yaou Import & Export Co., Ltd

Лице за контакт: Г -ѓа Јојо

Е -пошта: Јојо yaoutrading.com

Skype: Yaoutrade2

Тел & Whatsapp: 008618914370581

Категории на производи : Машини за дупчење на нафта > Лифтови и лизгања

Home > Производи > Машини за дупчење на нафта > Лифтови и лизгања > АПИ висококвалитетно нафтено поле за полирање со пијалаци
Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *До:
    Mr. cnntyaou
  • *Е-пошта:
  • *Порака:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
Испрати Испраќам барање
*
*

Дома

Product

Phone

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати